Tete Morente i Omar Perdomo a Masia Bou!

A principis d’aquest mes d’abril rebíem a Masia Bou una visita molt especial. Van venir dos jugadors del primer equip del Nàstic. Concretament vam tenir el plaer de compartir una estona amb Tete Morente i Omar Perdomo.

Amb les taules preparades a la nostra sala Masia Bou amb unes finestres lluminoses, tots els dos jugadors van agafar el seu lloc per poder gaudir del dinar. La intenció era que estiguessin el més còmode possible i que poguessin desconnectar i gaudir d’un magnífic migdia. Per això van seure el més a prop de la finestra, per poder gaudir de les nostres vistes i del sol que feia.

Després de posar alguns plats sobre la taula perquè poguessin picar i fer gana, vam passar als plats individuals. Els dos jugadors es van decantar per l’arròs de cua de bou per compartir, un dels nostres plats estrella. Els dos assistents van poder gaudir dels nostres aliments preparats amb afecte i els millors ingredients, de qualitat, proximitat i del dia. A continuació van passar a les postres, també una carta àmplia per poder triar. Finalment van poder gaudir dels cafès a la nostra terrassa gràcies al bon dia que feia i la bona temperatura.

Va ser un plaer comptar amb Tete Morente i Omar Perdomo del Nàstic a les nostres instal·lacions i poder oferir els nostres serveis i el nostre menjar. A més vam poder veure les ganes de passar-ho bé que tenen i molt bon rotllo entre ells. Esperem que gaudissin tant com nosaltres i que tornin ben aviat!