Preparem un Sant Joan que no et pots perdre!

Amb l’entrada del juny molta gent ja pensa què pot fer aquest Sant Joan. A Masia Bou en tenim una de ben gran preparada!

I és que enguany celebrarem la revetlla de Sant Joan tots junts, aquí, a la Masia i volem que ens hi acompanyis. Així que avisa els teus amics i amigues, i reserva ja la teva plaça per passar la nit més curta de l’any amb nosaltres i degustat els millors plats. Hem preparat un menú especial per a la nit que no deixarà indiferent a ningú. Així doncs de primer plat es pot triar entre l’amanida de foie i fruits vermells, o els llagostins amb salsa de tàrtar o l’amanida de mozzarella, tomàquet i alvocat. Però aquí no acaba tot de segons es pot elegir entre el llobarro al forn amb patata ceba i tomàquet, o el bacallà amb panses i pinyons o l’espatlla de xai al forn amb patata de forner. Els més dolços de postres podran gaudir d’un magnífic pastís Sancher. A més el menú inclou l’aigua el vi blanc o negre, coca de St Joan, una copa de cava i cafè. Tot plegat per un preu de 35 euros! A més encara no ho hem explicat, però després de sopar hi ha festa. Als jardins del Bou hi haurà música per ballar fins a les dues de la matinada! Tindrem un dj que posarà els temes més animats i del moment per animar la revetlla.

Per poder assistir a aquest magnífic sopar i revetlla s’ha de fer reserva prèvia. Així que no dubteu en contactar i venir! Nosaltres ja ho tenim tot preparat, ara només faltes tu perquè passem una gran nit de Sant Joan.